14 Ιαν 2018

Εις μνήμην Νικολάου Ν. Χασάπη

Δελτίο Τύπου

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο της Ενορίας Τιμίου Προδρόμου Κιβερίου και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Κιβερίου εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για το θάνατο του Νικολάου Ν. Χασάπη.
Ενός ανθρώπου που παρά το γεγονός ότι πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του στον Καναδά, ποτέ δεν ξέχασε την πατρίδα του και το χωριό του. Ενός ανθρώπου που είχε μεγάλη αγάπη και συνεχή προσφορά προς την εκκλησία, το σχολείο μας αλλά και προς όλο το χωριό μας, το Κιβέρι.
Προς του οικείους του θα θέλαμε να απευθύνουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια όλων των κατοίκων του Κιβερίου. Θα παραμείνει ζωντανός στη μνήμη μας , μέσα από τα έργα του. Ας είναι Αιωνία η Μνήμη του!


Με τον μακαριστό Πρωτοπρσβύτερο Γεώργιο Νταβέλο, Εφημέριο Κιβερίου κατά την τελετή βράβευσης του Νικολάου Χασάπη στο Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας Κιβερίου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λόγος εις την Αʼ Κυριακή των Νηστειών (της Ορθοδοξίας) (Άγιος Νικόλαος Βελιμίροβιτς)

  ( Ευαγγέλιο: Ιωαν. α΄ 43-51) Πόσο μεγάλη, πόσο φοβερή είναι η παρουσία του Θεού! Πόσο μεγάλη και πόσο φοβερή είναι η παρουσία του ζώντος Θ...