28 Αυγ 2020

Εορταστικός Εσπερινός στο Κιβέρι για τον Τίμιο Πρόδρομο



    Τελέσθηκε ο Πανηγυρικός Εσπερινός στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Κιβερίου Αργολίδος σήμερα Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020.
    Στον Εσπερινό προεξήρχε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Χρυσόστομος Παπουλέσης Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, ο οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο. Συμμετείχαν ιερείς από τις γύρω περιοχές και αρκετός κόσμος, ευλαβείς προσκυνητές του Τιμίου Προδρόμου. 
    Ο Εφημέριος της Ενορίας Κιβερίου και Γενικός Αρχιερατικός της Μητροπόλεως Αργολίδος π. Πέτρος Αθανασόπουλος στο τέλος του Εσπερινού ευχαρίστησε άπαντες για την προσέλευσή τους, τους σεβαστούς Πατέρες, τους Ιεροψάλτες, τους άρχοντες του τόπου, την εκκλησιαστική επιτροπή και όλους όσους διακόνησαν στην πανήγυρη και όλο τον ευλογημένο λαό του Θεού που προσήλθε με ευλάβεια να προσευχηθεί και να ζητήσει την μεσιτεία του Τιμίου Βαπτιστού, τηρώντας όλα τα μέτρα για τον περιορισμό της μεταδόσεως του covid-19.
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λόγος εις την Αʼ Κυριακή των Νηστειών (της Ορθοδοξίας) (Άγιος Νικόλαος Βελιμίροβιτς)

  ( Ευαγγέλιο: Ιωαν. α΄ 43-51) Πόσο μεγάλη, πόσο φοβερή είναι η παρουσία του Θεού! Πόσο μεγάλη και πόσο φοβερή είναι η παρουσία του ζώντος Θ...