11 Φεβ 2016

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ π. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΘΕΡΜΟΥ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ


 ‘’Οδηγίες χρήσης για την Μητρότητα και την Πατρότητα’’ από την Σχολή Γονέων της

Μητρόπολης Αργολίδος.

Συνεχίστηκαν για δεύτερη φορά τα σεμινάρια της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος, που πραγματοποιείται σε μηνιαία βάση και αποτελεί μία ευκαιρία που παρέχει η Ιερά Μητρόπολη Αργολίδος  στους γονείς και υποψήφιους γονείς, να ενημερώνονται σε θέματα που τους αφορούν. Μέσω των συναντήσεων αυτών οι γονείς  ενημερώνονται  με το πώς μπορούν να ανταποκρίνονται με επιτυχία στο σύνθετο και δύσκολο ρόλο τους, όπως αυτός διαμορφώνεται στις σύγχρονες συνθήκες.
     Η δεύτερη συνάντηση για το 2016 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του ξενοδοχείου Αμαλία  στην Νέα Τίρυνθα την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016, με ομιλητή τον π. Βασίλειο Θερμό, παιδοψυχίατρο, ο οποίος  ανάπτυξε  το θέμα: «Πατρότητα-Μητρότητα-οδηγίες χρήσης».



Κατά την διάρκεια της συνάντησης, λειτούργησε χώρος δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά από εξειδικευμένους παιδαγωγούς του παιδικού σταθμού Δον Πινέλο. Την συνάντηση άνοιξε με χαιρετισμό ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος. Την οργάνωση της όλης εκδήλωσης είχε η Μητρόπολη Αργολίδος Υπεύθυνος για την σχολή Γονέων είναι ο Διάκονος της Μητροπόλεως Αργολίδος Ευάγγελος Πολυχρονόπουλος.

http://argolikospoimin.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μονοήμερη εκδρομή Ενορίας Κιβερίου στην Άρτα

  Η Ενορία μας διοργανώνει μονοήμερη εκδρομή στην Άρτα την Πέμπτη 16 Μαΐου 2024. Η πρώτη επίσκεψή μας θα είναι στο Επισκοπείο, στην έδρα της...