29 Αυγ 2015

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΟΡΤΑΣΜΟΙ ΣΤΟ ΚΙΒΕΡΙ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΜΙΟ ΠΡΟΔΡΟΜΟ


Το Κιβέρι Αργολίδος εόρτασε με ιδιαίτερη λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια, τον Βαπτιστή του Κυρίου μας Τίμιο Πρόδρομο . Την παραμονή της εορτής εψάλη  ο Μεγάλος Πανηγυρικός εσπερινός μετά αρτοκλασίας και θείου Κηρύγματος ,προεξάρχοντος του  πρωτοπρεσβυτέρου π. Δημοσθένους Γάτσιου. 



Στον εορταστικό εσπερινό συμμετείχαν αρκετοί ιερείς από την ευρύτερη περιοχή της Αργολίδος Στην συνέχεια ακολούθησε η λιτάνευση της  θαυματουργής  εικόνας  του τιμίου προδρόμου ,παιανιζούσης της δημοτικής Φιλαρμονικής της Νέας Κίου.  Στον πανηγυρικό χαρακτήρα και τόνο της εορτής συνέβαλε η κρούση των  καμπάνων από το νεόδμητο καμπαναριό του Αγίου Ιωάννη .  




Το πρωί  της εορτής Σαββάτο 29 Αυγούστου 2015 εψάλει ο όρθρος και η θεία λειτουργία ιερουργούντος του θεοφιλεστάτου Επισκόπου  Επιδαύρου κ. Καλλινίκου, ο οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο. Στο τέλος της θείας λειτουργίας ο ιερέας του ναού π. Πέτρος Αθανασόπουλος  ευχαρίστησε τον θεοφιλέστατο ,τους κληρικούς και όλους τους πιστούς που συμμετείχαν στους εορτασμούς για τον Τίμιο Πρόδρομο.


http://argolikospoimin.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: